Zune Thoughts

Zune Thoughts.com

Thanks for visiting Zune Thoughts - be sure to register in our forums!


Laptop Thoughts

Loading feed...

Windows Phone Thoughts

Loading feed...

Digital Home Thoughts

Loading feed...




Go Back   Thoughts Media Forums > ZUNE THOUGHTS > Zune Talk

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-25-2010, 06:25 AM
Jason Dunn
Executive Editor
Jason Dunn's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 29,160
Default Why Doesn't The Zune Desktop Software Really Go Full Screen?

<p><img src="http://images.thoughtsmedia.com/resizer/thumbs/size/600/zt/auto/1290662428.usr1.jpg" style="border: 1px solid #d2d2bb;" /></p><p>Anyone else with a two monitor set up notice that the Zune desktop software, when put into full screen mode, leaves a line of pixels at the bottom? Below is a screen shot of the problem up close:</p><p><img src="http://images.thoughtsmedia.com/resizer/thumbs/size/600/zt/auto/1290662447.usr1.jpg" style="border: 1px solid #d2d2bb;" /></p><p>It's pretty ugly, and pretty obvious. I wonder how something this obvious could have gotten through the beta testing on the 4.7 software? You'd think at least one person with a two monitor set up would have tried to run the client full-screen on the second monitor...</p>
__________________
Want to contact me personally? Use this. Want to read my personal blog? Check it out. Want to follow me on Twitter? Here you go.
 
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2010, 06:48 AM
Sven Johannsen
Editorial Contributor
Sven Johannsen's Avatar
Join Date: Jun 2007
Posts: 5,411

Mine doesn't seem to look as bad as that. I had to auto-hide the UltraMon taskbar on the second monitor to see it. With UltraMon taskbar up, Zune full screens above it. Thought that was strange, but it wasn't ugly.

You could try running a fat point black sharpie along the bottom of that monitor
__________________
Sometimes you are the anteater, sometimes you are the ant.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 11-25-2010, 07:01 AM
djrudiak
Neophyte
Join Date: May 2008
Posts: 9

Another important question is: "Glee Cast? Really?"
 
Reply With Quote
  #4  
Old 11-25-2010, 08:14 AM
djdj
Intellectual
Join Date: Aug 2006
Posts: 137

I'm running with 4 monitors regularly and have never seen this behavior.
 
Reply With Quote
  #5  
Old 11-25-2010, 06:16 PM
Lotheric
Pupil
Lotheric's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 20

It doesn't do that for me. It might be a video driver issue.
 
Reply With Quote
  #6  
Old 12-03-2010, 06:56 PM
bwest11
Neophyte
Join Date: Nov 2009
Posts: 4

Does perfect full screen on mine. Must be hard to come up with Zune news when this is a story. Pretty sad.
 
Reply With Quote
  #7  
Old 12-03-2010, 06:58 PM
Jason Dunn
Executive Editor
Jason Dunn's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 29,160

Quote:
Originally Posted by djrudiak View Post
Another important question is: "Glee Cast? Really?"
Yes, really. I like a huge variety of music, and many of the Glee songs are excellent covers/mash-ups.
__________________
Want to contact me personally? Use this. Want to read my personal blog? Check it out. Want to follow me on Twitter? Here you go.
 
Reply With Quote
  #8  
Old 12-03-2010, 06:59 PM
Jason Dunn
Executive Editor
Jason Dunn's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 29,160

Quote:
Originally Posted by djdj View Post
I'm running with 4 monitors regularly and have never seen this behavior.
Interesting. I wonder why I'm seeing it? Hmm. It doesn't matter if I do full screen, or snap it to the top of the monitor to get it to go full screen, etc...it always has the same issue.
__________________
Want to contact me personally? Use this. Want to read my personal blog? Check it out. Want to follow me on Twitter? Here you go.
 
Reply With Quote
  #9  
Old 12-03-2010, 07:00 PM
Jason Dunn
Executive Editor
Jason Dunn's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 29,160

Quote:
Originally Posted by Lotheric View Post
It doesn't do that for me. It might be a video driver issue.
I'm using the latest Catalyst video driver package, but maybe it's some sort of weird interaction with the particular video card and monitor that I have.

I guess it's good news that no one else is having this problem.
__________________
Want to contact me personally? Use this. Want to read my personal blog? Check it out. Want to follow me on Twitter? Here you go.
 
Reply With Quote
  #10  
Old 12-03-2010, 07:05 PM
Jason Dunn
Executive Editor
Jason Dunn's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 29,160

Quote:
Originally Posted by bwest11 View Post
Must be hard to come up with Zune news when this is a story. Pretty sad.
Yeah, well, there's not much to talk about. There were a couple of new apps released last week - or was it the week before - but I'm pretty pissed that I have to log out of my Windows Live ID and change my location before I can see the Zune HD apps again.

Every software update, Microsoft makes it harder and harder for anyone outside the USA to use a Zune HD. I'm just about ready to give up. I guess I could post on that.
__________________
Want to contact me personally? Use this. Want to read my personal blog? Check it out. Want to follow me on Twitter? Here you go.
 
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:06 PM.